fbpx

Ongi aeg sulgeda ühe aasta uks ja avada uks uuele aastale.

Tagasi vaadates möödunud aastale on soe ja hea tunne.
See aasta tõi mulle aasta parima müügimehe tiitli oma igapäevatöös ning pikalt kestnud kahe diplomi väljaõppe lõpetamise.
Selleks olid siis transpersonaalse psühholoogi ja hüpnoterapeudi väljaõppe lõpetamine ning juba Imago terapeudi diplomi jätkuna toimunud koolitaja väljaõpe.
Mõlema kooli lõputööde tegemine oli keeruliseim aeg. See oli üks järjekordne suur sügav samm endast läbi astumisel. Valus aga tulemuslik.
Ka suvel läbitud PREP’i kursused avasid silmad paljudele mõtetele. Sain teadlikumaks, et paljud valikud minu elus pole olnud minu valikud, vaid ümbruskonna ja ühiskonna valikud. Mina kõnniks hoopis teist teed mööda. Nüüd peale selle tarkuse saamist saangi seda teha.
Ma tänan möödunud aastat kõige eest, mis selles oli.

Nüüd on aga aeg piiluda uue ukse vahele, mis seal siis toimuma hakkab.
Möödunud suvel peale viimast eksami koolituse tegemist ütlesin, et nüüd tükk aega enam õppida ei taha. Olengi poole aasta jagu mõnusalt koolitööst puhanud.
Asjad aga tulevad sinuni, siis kui nad tulema peavad ja uuel aastal jätkan selles elukestvas õppes.
Kuna (paari)suhted on saanud  minu põhivaldkonnaks ja küll küllale kunagi liiga ei tee, siis plaanin läbida PREPI paarisuhte koolitaja väljaõppe. Ja nagu juba ka varasematel aastatel harjumuseks on saanud, et kaks kooli korraga, siis ei saa ka seekord murda seda tava ning alustan algaval aastal ka superviisori väljaõpet.
Jah, tarkust aina tuleb juurde. Aga, kui see on see, mida mina tahan, siis see on kõige õigem minu jaoks.

Paljud on küsinud minult, kas mul on mingid lisapatareid? Jah, on küll! Ma otsin lahendusi kuidas saab, mitte vabandusi, miks ei saa. Ma tegelen väga palju sellega, mis mulle meeldib, mis mind kirgastab, mis paneb mu silmad särama ja mind ennast põlema, mis paneb mind tundma ennast õnnelikuna. See on sisemine lõke. See soojendab ja loob energiat.
Mulle meeldib tegutseda ja areneda. See viib edasi mind sinna, kus mina tahan ja valin olla.

Paljude uute põnevate kohtumisteni uuel aastal!

Kristina Tamm